Edith talent- en persoonlijke ontwikkeling

01edith_portfolio
02edith_portfolio
03edith_portfolio
04edith_portfolio
05edith_portfolio
06edith_portfolio
07edith_portfolio

Op een leuke, laagdrempelige, creatieve maar gestructureerde manier neemt Edith  je mee op een ontdekkingsreis naar jezelf. Hierbij kom je erachter wie je écht bent, wat je vaardigheden zijn en wat jouw unieke talenten en kwaliteiten zijn. Vervolgens kun je dit alles koppelen aan een voor jou persoonlijk realistisch en meetbaar doel!

Voor Edith mocht ik een logo en identiteit ontwerpen die moest passen bij haar vrolijke en frisse persoonlijkheid. Edith had al een goed idee wat voor richting we moesten gaan en samen hebben we het perfecte ontwerp voor haar gemaakt. Daarbij hebben wij voor haar een kleurrijke en heldere website gemaakt die helemaal bij haar past.

Ervaring van klant:

“Mike beschikt over een talent dat hij zich goed kan afstemmen op zijn klant. Daarbij zet hij zijn creatieve talent in om het idee wat in mijn (en zijn) hoofd zit prachtig vorm te geven. Toen ik het eindresultaat zag was ik best ontroerd; hij gaf op een prachtige creatieve manier exact vorm aan wat ik wilde overbrengen op mijn doelgroep.”

Service(s): Design logo en identity, divers drukwerk, design website en development

Geïnspireerd?

Bent u geïnspireerd en wilt u een project met ons starten of meer informatie?
Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek. Wij staan u graag te woord over alle mogelijkheden en advies!

Contact of bel ons op 06 81 5665 91