Quint Gear Storage

01quint_portfolio
02quint_portfolio
03quint_portfolio
04quint_portfolio
05quint_portfolio
06quint_portfolio
07quint_portfolio
08quint_portfolio
09quint_portfolio
10quint_portfolio
11quint_portfolio
12quint_portfolio

Geboren vanuit de passie voor de hengelsport is Quint Gear Storage ontstaan! Quint Gear Storage maakt hoogwaardig kwalitatieve en duurzame opslagmeubels voor al het materiaal binnen de hengelsport. Als sportvisser ben je al snel in het bezit van een aardige collectie hengels, molens, tassen, tacklebozen gevuld met aas in alle kleuren van de regenboog en een breed scala aan divers materiaal. Met de producten van Quint Gear Storage kan de sportvisser nu alle spullen organiseren zodat men met een goed gevoel naar buiten kan om te doen waar het om draait, het vissen!

De naam Quint is een knipoog naar de beroemde die op de grote witte haai in de film Jaws ging jagen. (Helaas eindigde dit slecht voor hem..) Voor Quint Gear Storage heb ik daarom een logo ontworpen waarbij de uitsnedes in het vlak haaientanden zijn. Deze haaientanden komen ook terug in de meubels en vormen de basis van het design.

Service(s): Design logo en identiteit, divers drukwerk, winkeldisplay, design en development webshop

Geïnspireerd?

Bent u geïnspireerd en wilt u een project met ons starten of meer informatie?
Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek. Wij staan u graag te woord over alle mogelijkheden en advies!

Contact of bel ons op 06 81 5665 91